Lucrez in Digital Marketing din 2011, iar din 2017 sunt si trainer pe partea de Facebook, Social Media Ads si Google.

Licențiată în fizică, cu un masterat în Managementul Educației și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul educației și al formării profesionale, Alina reușește să transmită cursanților informațiile esențiale ale utilizării aplicațiilor din suita Office.

Microsoft Office Trainer (08/2017 – Prezent), Microsoft Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Formator – Trainer certificat.

Experiența 10 ani ca SQL Server database aministrator pentru companii precum: Microsoft, PokerStars și United Nations.

MCT – Office Trainer, Microsoft Office Specialist Master, Instructor, Formator autorizat ANC

Full Stack Developer cu experiență de peste 15+ ani în domeniul dezvoltării de software și 2 ani în susținerea cursurilor de profil informatic.

Diana a absolvit studiile în domeniul strategiilor și politicilor de marketing în cadrul Universității Babeș-Bolyai, din Cluj-Napoca.

Cu o experiență de 8 ani în televiziune, Diana Pârvu te va învața secretele unui discurs de nota 10!

Cu experiență de peste 10 ani în domeniul administrării infrastructurilor IT și cu mai mult de 5000 de ore de predare despre tehnologiile Microsoft, atât pe zona de licențiere cât și pe zona tehnică.

Ionuț Gabriel GHIONEA desfășoară activități didactice din anul 2000, fiind în prezent Conferențiar, membru al Departamentului de Tehnologia Constructiilor de Mașini al Facultăți de Inginerie Industrială și Robotică, Universitatea Politehnică din București.