Consultanță în alegerea cursurilor

Cursuri personalizate ``in-house``

Pro Management ofera, tuturor companiilor care doresc sa isi pregateasca angajatii, programe de training in house, in domeniul IT (tehnologiei informatiei ), al proiectarii asistate de calculator, managementului, economic sau juridic.

Training-urile Pro Management, pentru oricare din cursurile oferite, se pot desfasura online sau la sediul beneficiarului, oriunde in tara.

Agenda cursului, durata si perioada vor fi stabilite de comun acord.

Training-ul corporativ consta in formare profesionala prin programe de instruire concepute „in-house” pentru o organizație care ar dori să-și scolarizeze angajații pe anumite aspecte ale proceselor sau responsabilităților lor.

Din ce în ce mai multe organizații, companii multinationale, institutii bancare, institutii publice utilizeaza formarea corporativă ca stimulent pentru managerii și angajații din cadrul organizației lor. Acest aranjament “ win-win “creează manageri mai bine pregatiti pentru organizație și oferă angajaților un portofoliu de abilități și calificări recunoscute.

Pro Management ofera garantia trainingului, oricare ar fi tipul de curs ales si ne asiguram ca:

– Instruirea (formarea) cursantilor este relevantă, cu materiale de curs selectate cu atenție;
– Cursurile sunt extrem de interactive și se adresează tuturor stilurilor de învățare și de grup;

Echipa de profesioniști Pro Management poate personaliza un program de curs, care să vă ajute să obțineți maximum din formarea profesionala specifica companiei dvs..

Pro Management oferă o gamă largă de traininguri: Cursuri Office, Microsoft, Linux, Devops, Oracle, Catia, Management, Comunicare etc.

Instructorii de elita ai centrului de training Pro Management oferă o experineta de peste 25 de ani si consutanta, astfel incat, ofertele noastre de curs devin flexibile si adaptate nevoilor si cerintelor clientilor nostri.

Pe măsură ce tehnologiile IT si de Business se dezvolta intr-un ritm alert, este foarte important ca investitita de timp si de bani sa fie una inteligenta pe termen lung: investitia în instruirea angajaților.

 1. Instruirea angajaților este un proces prin care se dezvoltă competențele și abilitățile lor profesionale, în funcție de nevoile și obiectivele companiei.
 2. Cursurile corporate sunt programe de formare profesională personalizate pentru angajații unei companii.
 3. În funcție de nevoile și obiectivele companiei, Pro Management oferă o gamă variată de cursuri, în diferite domenii, cum ar fi: IT (Inteligență artificială, programare, baze de date, proiectare) Soft Skills (management, comunicare, dezvoltare personală) etc.
 4. Puteți alege un curs standard sau unul customizat, online sau fizic, cu durată și orar flexibile.
 5. Metodele de livrare folosite de centrul nostru permit interacțiunea direcă cu trainerul si cu ceilalți participanți și oferă experiențe noi de invățare.
 6. Echipa noastră garantează obținerea cunoștintelor și abilităților esențiale, adaptate nivelului și ritmului de studiu al cursanților. Fiecare participant va putea participa la discuții, activități practice și studii de caz.
 7. Cursanții vor avea acces la resurse și materiale și vor realiza exerciții practice, bazate pe noțiunile teoretice prezentate, împreună cu trainerul.
 • Fiecare companie are nevoi diferite. Din acest motiv, dorim să oferim flexibilitate în organizarea sesiunilor de formare. Cursurile se pot organiza atât în format fizic (la sediul clientului), cât și în format Online (Live – cu instructor).

De asemenea, trainingul poate fi livrat atât cu program full time (8 ore/zi), cât și cu format part time (4 ore/zi).

 • Tematicile cursurilor sunt personalizate în funcție de domeniul de activitate și de obiectivele companiei, iar trainingul livrat este adaptat grupului țintă din care fac parte cursanții.
 • La finalizarea unei sesiuni de curs, Pro Management asigură fiecărui participant suportul de curs, însoțit de materialele suport (fișe de lucru, prezentări, exerciții) și diploma de participare. La solicitarea angajatorului, cursanții pot susține și un test de evaluare a cunoștințelor dobândite.

Avantajele intruirii angajaților

Instruirea angajaților aduce o serie de beneficii atât pentru companie, cât și pentru angajați, cum ar fi:

 • Creșterea productivității și a calității muncii
 • Reducerea costurilor și a riscurilor operaționale
 • Îmbunătățirea satisfacției și a loialității angajaților
 • Atragerea și reținerea talentelor
 • Stimularea inovației și a creativității
 • Adaptarea la schimbările pieței și ale tehnologiei
 • Dezvoltarea culturii organizaționale și a echipei
Avantajele intruirii angajaților

Organizăm cursuri Online personalizate!

Solicita oferta speciala pentru compania ta la email: [email protected]

Portofoliu clienți

Ia legătura cu un consultant!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vreau să primesc informații prin email referitoare la noutăți, invitații la webinarii, traininguri și alte evenimente.
Vreau să primesc informații prin email referitoare la noutăți, invitații la webinarii, traininguri și alte evenimente.
Solicită o ofertă personalizată pentru compania!
0721.219.419