246

CURSURI CORPORATE

Pro Management ofera tuturor companiilor care doresc sa-si pregateasca angajatii programe de training in house, in domeniul IT (tehnologiei informatiei ), al proiectarii asistate de calculator, managementului, economic sau juridic etc.

Trainingurile Pro Management, pentru oricare din cursurile oferite, se pot desfasura in sediul nostru sau a beneficiarului oriunde in tara.
Agenda cursului , durata si perioada vor fi stabilite de comun acord. Pentru cursurile la sediul Pro Management se poate opta si pentru servicii de cazare si masa.
Trainingul corporativ conta in formare profesionala prin programe de instruire concepute „in-house” pentru o organizație care ar dori să-și scolarizeze angajații pe anumite aspecte ale proceselor sau responsabilităților lor.

Din ce în ce mai multe organizații ,companii multinationale ,institutii bancare ,institutii publice utilizeaza formarea corporativă ca stimulent pentru managerii și angajații din cadrul organizației lor. Acest aranjament “ win-win “creează manageri mai bine pregatiti pentru organizație și oferă angajaților un portofoliu de abilități și calificări recunoscute.
Pro Management ofera garantia trainingului ,oricare ar fi tipul de curs ales  si ne asiguram ca :
• Instruirea (formarea ) cursantilor este relevantă, cu materiale de curs selectate cu atenție
• Cursurile sunt extrem de interactive și se adresează tuturor stilurilor de învățare și de grup .
• Echipa de profesioniști Pro Management poate personaliza un program de curs ,care să vă ajute să obțineți maximum din formarea profesionala specifica companiei dvs.

Pro Management  oferă o gamă largă de instruire și certificări autorizate de furnizori cum ar  fi : Microsoft ,Linux  ,RedHat ,Oracle , Autodesk ,Catia dar si cursuri autorizate ANC sau cursuri specializate .

Instructorii de elita ai centrului de training Pro Management oferă  o experineta de peste 20 de ani   si consutanta , astfel incat,  ofertele noastre de curs  devin flexibile si adaptate nevoilor si cerintelor clientilor nostri.

Pe măsură ce tehnologiile IT si de Business  se dezvolta intr-un ritm alert , este foarte important ca investitita de timp si de bani sa fie una  inteligenta pe termen lung: investitia  în instruirea angajaților

 

Avantajele intruirii angajatilor 

Instruirea ,formarea si certificarea  angajaților dvs. cu Pro management  București  are urmatoarele avantaje :

  • Creste eficiența in productie si a lucrului in Echipa
  • Cresc abilitătile de rezolvare a problemelor
  • Creste gradul de satisfacție la locul de muncă
  • Creste rata de angajare și menținere a angajaților in companie  cu pana la 80%
  • Creste satisfactia clientului
  • Creste rentabilitatea in investitii
  • Se reduc cheltuielile
  • Programele de training sunt appreciate de angajati la fel de mult ,precum , marirea de salariu.

Pro Management este prezenta in Sistemul Electronic de Achizitii Publice S.E.A.P. si vine in intampinarea solicitarilor venite din partea institutiilor publice oferind consultanta si suport dedicat .

COMPANII CARE AU APELAT LA CORPORATE TRAINING

RECOMANDARI DIN PARTEA CLIENTILOR

Microsoft-recomandation
Rec-fundatie-excel
Rec-fundatie
Recomandare-Microsoft
rec-bcr
rec-informatica-feroviara
rec-kaufland
rec-ministerul-justitiei
recomandare-acvatot
recomandare-bcr
recomandare-brd
recomandare-cez
recomandare-ejot
recomandare-hydroelectrica
recomandare-infineon
recomandare-ing
recomandare-radix
recomandare-timex
recomandare-umf
recomandare-voluntari