PROFILUL COMPANIEI

26 de ani de experiență pe piața de servicii de instruire

  • Cu o experiență de peste 28 de ani, pe piața de servicii de instruire, centrul nostru de training oferă programe de instruire și dezvoltare profesională care vizează îmbunătățirea abilităților și competențelor angajaților sau ale persoanelor interesate de un anumit domeniu.
  • Serviciile de training oferite de Pro Management acoperă o gamă largă de cursuri, atât în domeniul Tech Skills (IT), cât și în domeniul Soft Skills.
  • Centrul nostru de training a livrat, companiilor din toată țara, cursuri precum Excel, Data & AI, Baze de date SQL, Java, Python, Devops, Managementul echipelor, Comunicare, Dezvoltare personală etc, ajungând, în prezent, la instruirea a peste 150.000 de cursanți.
  • Trainerii nostri au o vastă experiență în domeniile în care activează și dețin certificări atât naționale, cât și internaționale. Fiecare formator deține cunoștințe solide și actualizate în domeniul său de expertiză și are capacitatea de a adapta conținutul și metodele de învățare la nevoile și ritmul participanților.
  • Partener Microsoft Learning, din anul 2001, Pro Management oferă cursuri pentru produsele și tehnologiile Microsoft, cu instructori certificați și materiale oficiale. Un astfel de training vă poate ajuta să vă dezvoltați competențele și să vă creșteți șansele de angajare în domeniul IT.
  • Centrul nostru este autorizat ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări). Absolvenții cursurilor autorizate ANC primesc certificat de absolvire recunoscut la nivel național de Ministerul Muncii și de Ministerul Educație.
  • Garanția de bună execuție a serviciilor – În cazul obținerii unei medii a nivelului de satisfacție a clientului sub 75 %, consemnat în procesul verbal de recepție, după centralizarea punctajului acordat de absolvenți, Pro Management garantează, fie reluarea cursului fară plata nici unei taxe suplimentare, fie returnarea sumei reprezentând contravaloarea instruirii.
  • Asigurarea calității – Certificat ISO SR EN ISO 9001: 2015 – Obiectivul nostru fundamental este satisfacția clientului. Angajați total în stabilirea și atingerea standardelor de calitate capabile să indeplinească, din toate punctele de vedere, cerințele și asteptările clienților săi, aplicăm sistemul calității bazat pe cerințele standardului SR EN ISO 9001: 2015.
Solicită o ofertă personalizată pentru compania!
0721.219.419