MS Office Training

Trainingul IT pentru angajati, cu precadere cursurile MOS ( Microsoft Office Specialist ), sunt in topul interesului marilor companii din Romania.

Peste 5000 de angajati ai companiilor BCR, Engie , BRD, Rompetrol, Kaufland, Sameday, Emag etc. au urmat un program intensiv de instruire Microsoft Office Excel, PowerPoint, Word, Outlook, Access, Office 365 sau Project.

Beneficiile absolventilor au constat intr- o mai mare productivitate in lucrul cu suita Office.

Excel

Cursurile MS Excel oferă o gamă largă de cunoștințe, de la nivelul începător până la cel de expert. Training-urile sunt concepute pentru a ajuta utilizatorii să își îmbunătățească abilitățile de lucru în Excel, de la formule simple la calcule avansate.

Power Point

MS OFFICE

Project

MS OFFICE

Outlook

MS OFFICE

Access

MS OFFICE

Word

MS OFFICE

Cursuri Corporate

Cursuri Corporate

Centrul nostru de training oferă, tuturor companiilor care doresc să își pregătească angajații, programe de training „in-house”.

Cursurile se pot desfășura online sau la sediul beneficiarului, oriunde în țară.
Agenda cursului, durata și perioada de organizare vor fi stabilite de comun acord.

Cursurile sunt extrem de interactive și se adresează tuturor stilurilor de învățare și de grup.

Se acordă discount-uri negociabile de volum.

Dacă dorești să ne soliciţi informaţii suplimentare, ori să beneficiezi de oferta noastră de training personalizat, te invităm să ne contactezi pe adresa de e-mail [email protected]

Ce este Excel?

 • Excel este un program de foi de lucru din sistemul Microsoft Office.
 • Aveți posibilitatea să utilizați Excel pentru a crea și formata registre de lucru (o colecție de foi de lucru) pentru a analiza date și a lua decizii de afaceri fiind mai bine informați.
 • Aveți posibilitatea să utilizați Excel pentru a urmări date, a genera modele pentru analiza de date, a scrie formule pentru a efectua calcule cu acele date, pentru a aranja datele în diverse moduri și pentru a prezenta datele în mai multe tipuri de diagrame cu aspect profesionist.

Excel se utilizeaza in urmatoarele scopuri :

 • Contabilitate

Aveți posibilitatea să utilizați caracteristicile puternice de calcul din Excel în multe documente financiar-contabile, cum ar fi situația fluxurilor de numerar, declarațiile de venituri și declarațiile de profit și pierderi.

 • Bugete

Indiferent dacă nevoile dvs. sunt personale sau de afaceri, aveți posibilitatea să creați orice tip de buget în Excel, cum ar fi un plan de bugetare de marketing, un buget pentru un eveniment sau un buget pentru pensionare.

 • Facturi și vânzări

Excel este util și pentru gestionarea datelor privind facturile și vânzările și aveți posibilitatea să creați cu ușurință formularele necesare, cum ar fi facturi de vânzări, bonuri de livrare sau comenzi de achiziție.

 • Rapoarte

Excel ofera posibilitatea să creați diverse tipuri de rapoarte în Excel care reflectă analizele de date sau rezumă aceste date, cum ar fi rapoarte care măsoară performanțele unui proiect, care arată diferența dintre rezultatele proiectate și rezultatele reale sau rapoartele pe care le utilizați pentru a face previziuni despre date.

 • Planificare

Excel este un foarte bun instrument pentru crearea planurilor profesionale sau a planificatoarelor utile, cum ar fi un orar școlar pentru o săptămână, un plan de cercetare de marketing, un plan de plată a impozitelor la finalul anului sau planificatoare care vă ajută să organizați dineurile, petrecerile săptămânale sau concediile.

 • Contorizare

Excel poate fi utilizat pentru a urmări datele într-o foaie de pontaj sau o listă, cum ar fi o foaie de pontaj pentru urmărirea lucrului sau o listă de inventar care ține evidența echipamentului.

 • Utilizarea calendarelor

Datorită suprafeței de lucru cu grilă, Excel este bun pentru a crea orice tip de calendar, cum ar fi un calendar școlar pentru a ține evidența activităților de-a lungul anului școlar sau un calendar

Ce este Access?

Acces este un program de :

 • baze de date,
 • tabele și relații de an fiscal pentru a urmări evenimentele de afaceri și punctele cheie.
 • Interogări,
 • formulare
 • Rapoarte

Ce este Word?

Word este un program de:

 • Editare si creare de document în Word
 • Formatarea unui document
 • Inserarea elementelor într-un document Word
 • Adăugarea de anteturi și subsoluri
 • Modificarea numerelor de pagină în Word
 • Salvarea unui document în Word

Ce este MS Project?


Microsoft Project este unul dintre cele mai utile softuri în sprijinirea conducatorului de proiect si a membrilor echipei în atingerea scopului pentru care este destinat proiectul.

Microsoft Project vă ajută să începeți lucrul rapid și să executați proiecte cu ușurință. Șabloanele predefinite, instrumentele de planificare familiare și accesul pe toate dispozitivele cresc productivitatea pentru managerii și echipele de proiect.

MS Project este un program de:

 • Șabloane predefinite

Șabloanele predefinite și care se pot particulariza utilizează cele mai bune practici din domeniu pentru a vă ajuta să începeți pe calea cea bună, deci nu este nevoie să creați planuri de proiect de la zero.

 • Planificare proiecte

Caracteristicile de planificare familiare, cum ar fi diagramele Gantt și meniurile derulante prepopulate, reduc timpul de instruire și simplifică procesul de planificare a proiectului.,/p>

 • Rapoarte gata de utilizare

Partajați rapoarte în cadrul organizației dvs. pentru ca toată lumea să rămână pe aceeași pagină. Rapoartele includ totul, de la diagrame de evoluție a activităților până la date financiare, și sunt disponibile pe toate dispozitivele.

 • Cronologii multiple

Vizualizați rapid toate activitățile de proiect, de la activități la jaloane viitoare. Particularizați cronologii pentru a reprezenta date specifice și partajați-le cu ușurință cu participanții direct interesați de proiect.

Microsoft Project detaliază imediat rezultatele calculelor făcute

Microsoft Project păstrează informatia pe care o introduceti în diferite câmpuri care contin tipuri specifice de informatii, cum ar fi numele sau durata sarcinii. În Microsoft Project fiecare câmp apare, de obicei, într-o coloană.

Ce este Office 365 ?

Office 365 este o suită de servicii de productivitate bazate în cloud, care poate include:

Office 365 ProPlus sau Office 365 Business – clientul desktop Office pe care îl cunoști și îl utilizezi deja, care include Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook și OneNote, cu beneficiul suplimentar că este licențiat, implementat și actualizat ca un serviciu.

Aceste aplicații sunt instalate pe dispozitivul tău, așa că sunt disponibile și când ești offline. În plus, ai opțiunea să stochezi datele în cloud.

 • Exchange Online pentru e-mail și calendare.
 • SharePoint Online și OneDrive for Business pentru colaborare, site-uri web, fluxuri de lucru precum și sincronizare și partajare de fișiere pentru întreprinderi.
 • Skype for Business pentru apeluri de voce, mesagerie instantanee, ședințe și prezență.

Ia legătura cu un consultant!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vreau să primesc informații prin email referitoare la noutăți, invitații la webinarii, traininguri și alte evenimente.
Vreau să primesc informații prin email referitoare la noutăți, invitații la webinarii, traininguri și alte evenimente.
Solicită o ofertă personalizată pentru compania!
0721.219.419