Bucurându-ne de un feedback excelent, am fost, de fiecare dată, onorați de revenirea unui client mulțumit, sau de recomandarea pe care acesta ne-a facut-o.

Cursuri Oracle - SQL/MYSQL, SQL PROGRAMMING, JAVA, KUBERNETS, C++

RECOMANDARE – SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE SA

In perioada Septembrie 2021 – Septembrie 2022, centrul de training PRO MANAGEMENT, in calitate de Prestator, a livrat pentru SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE SA, in calitate de Beneficiar, servicii de training in domeniul IT (Oracle – SQL Fundamentals, Oracle – SQL/MYSQL Nivel mediu – avansat, SQL PROGRAMMING, JAVA Fundamentals, KUBERNETS, C++).

Cursurile au fost livrate in cadrul Contractului de Prestari Servicii de Instruire Nr. 32/12.08.2021.

Cursurile au fost sustinute de traineri certificati, cu o foarte buna experienta practica si pedagogica, bazata pe metode de predare interactive. Consideram ca s-au atins de fiecare data obiectivele propuse, absolventii insusindu-si cunostintele teoretice si abilitatile practice.

Centrul de instruire Pro Management dispune de mijloace moderne necesare livrarii unor servicii de training de calitate, atat in clasa, cat si online, asigurand infrastructura necesara desfasurarii cursului in conditii optime.

Participarea la cursurile online a fost la fel de valoroasa si interactiva ca si instruirea in sala de curs.

Apreciem prestatia centrului de training Pro Management, atat in ce priveste modul de indeplinire a obligatiilor contractuale pe parcursul derularii contractului, cat si in atingerea obiectivelor absolventilor.

Cursurile au depasit asteptarile, datorita disponibilitatii, fłexibilitatii si calitatii serviciilor prestate de catre Pro Management, in calitate de furnizor de servicii de formare profesionale, precum şi datorita profesionalismului si vocatiei formatorilor.

Pro Management a demonstrat ca detine capacitatea profesionala de a satisface exigentele oricarei organizatii care isi propune instruirea angajatilor la standarde profesionale, fapt ce ne indreptateste sa o recomandam fara rezerve oricarui potential client.

BENEFICIAR

SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE SA

Cursuri Oracle

Recomandare – Agentia Nationala Pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti

Va adresez aceasta scrisoare  de recomandare ca urmare a absolvirii cursurilor de training:

  1.  Curs Oracle Database: Introduction to SQL Ed.1.1 – lntroducere in SQL
  2.  Curs Oracle Database11g: Administration Workshop I – Administrare baza de date Oracle 11g
  3.  Curs UNIX and Linux Essentials – Introducere in Unix și Linux
  4.  Curs Oracle Database11g: managing Oracle on Linux for DBAs – Gestionare Oracle 11g sustinute de catre DI. Laurentiu Oprea şi DI. Victor Varza la care au participat 4 persoane din cadrul Compartimentului Managementul Bazelor de Date ca urmare a necesitatii institutiei in ceea ce priveste dezvoltarea de capacitati de administrare a bazei de date Oracle de catre compartimentul

 

Cursurile s-au dovedit a fi deosebit de bine organizate, personalul Compartimentului Managementului  Bazelor de Date apreciind profesionalismul formatorilor, DI. Laurentiu Oprea şi DI. Victor Varza, care au transmis experienta personala in  ceea ce priveste managementul bazei de date Oracle si al sistemului de operare Linux intr-un mod clar şi concis astfel incat toate persoanele instruite au asimiłat in cel mai scurt timp aptitudinile dorite.

Cursurile au depasit asteptarile, datorita  disponibilitatii,  fłexibilitatii  si calitatii  serviciilor prestate de catre ProManagement in calitate de furnizor de servicii de formare profesionale, precum şi datorita profesionalismului si vocatiei formatorilor, ceea  ce  ne  permite  sa recomandam oricarei organizatii care isi doreste un curs  bine  structural,  perfect  adaptat nevoilor echipei, bazat pe exercitii practice și sustinut de formatari bine pregatiti, sa prevada in planul de dezvoltare aceste cursuri.

Curs Linux

Recomandare – Loteria Romana

In perioada decembrie 2016 – februarie 2017, centrul de training Pro Management a furnizat pentru 4 salariati din cadrul COMPANIA NATIONALA “LOTERIA ROMANA” cursul Linux Admin & Servers.

Centrul de instruire « Pro Management » a demonstrat ca dispune, atat de mijloacele tehnico-materiale necesare livrarii unor servicii de training de calitate, precum si de instructori certificati international, precum dl Victor Varza si Ionut Irimia, trainerii care au sustinut acest program,  ce folosesc tehnici moderne in scopul transferului maxim de cunostinte si abilitati.

Apreciem prestatia centrului de training « Pro Management », atat in ce priveste modul de

indeplinire a obligatiilor contractuale pe parcursul derularii contractului, cat si in atingerea obiectivelor absolventilor.

Pe parcursul instruirii, centrul de training Pro Management a respectat clauzele contractuale

stipulate in contractul incheiat cu CNLR SA dand dovada de profesionalism in realizarea instruirii.

Avand in vedere ca obiectivele instruirii au fost atinse, iar salariatii CNLR, prin chestionarele de evaluare aplicate ca urmare a frecventarii instruirii au apreciat continutul programului de instruire,

recomandam tuturor celor care doresc instruirea angajatilor la standarde profesionale sa colaboreze cu centrul de training Pro Management.

Workshop Motivarea Angajatilor

Recomandare – Fundatia “Alaturi de Voi” Romania

In data de 22.02.2019, Pro Management in calitate de Prestator, a livrat pentru fundatia “Alaturi de Voi” Romania, in calitate de Beneficiar, workshop-ul Motivarea Angajatilor, pentru antreprenori si manageri din cadrul IMM- urilor din Regiunea Nord-Est.

Cursul a fost livrat in cadrul contractului de finantare nr. POCU/227/3/8/117629 ”Antreprenori competitivi – ocupare sustenabilă și incluzivă în sectorul economic din Regiunea Nord-Est”.

Centrul de instruire « Pro Management » a demonstrat ca dispune, atat de mijloacele tehnico-materiale necesare livrarii unor servicii de training de calitate, dar mai ales de instructori certificati international, precum dna Ane-Mary Ormenisan, trainerul care a sustinut acest program, care a folosit tehnici moderne in scopul transferului maxim de cunostinte si abilitati.

Apreciem prestatia « Pro Management », atat in ce priveste modul de indeplinire a obligatiilor contractuale pe parcursul derularii contractului, cat si in atingerea obiectivelor absolventilor.

Pro Management a demonstrat ca detine capacitatea profesionala de a satisface exigentele oricarei organizatii care isi propune instruirea angajatilor la standarde profesionale, fapt ce ne indreptateste sa o recomandam fara rezerve oricarui potential client.

Cursuri Microsoft SQL

Recomandare – Ministerul Justitiei

Prin prezenta confirmam colaborarea cu Dnul Andrei Neagu in calitate de trainer pentru 3 sesiuni de curs MOC 20462D: Administering Microsoft SQL Server 2014 Databases din cadrul proiectului „Îmbunătățirea sistemului de management al cauzelor ECRIS” Componenta 1 – Activitatea 7, finanțat prin intermediul programului de finanțare RO24 „Întărirea capacității judiciare și cooperare”, în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014. Cele 3 sesiuni de curs au fost livrate in perioada 27-31.03.2017 (sesiunea 1), 03-07.04.2017 (sesiunea 2) si 18-21.04.2017 (sesiunea 3).

Cursul a fost sustinut cu pasiune si profesionalism, trainerul a utilizat metode de formare interactive, construind o structura inovativa, flexibila si usor accesibila participantilor.

Calitatea cursurilor sustinute de Dnul Andrei Neagu a fost demonstrata si de aprecierile positive primite din partea participantilor.

In concluzie,  recomandam cu caldura pe Dnul Andrei Neagu , oricarei institutii care isi doreste un curs bine structurat, perfect adaptat nevoilor echipei, bazat pe exercitii practice si bine ancorat cu exemple din lumea reala

Cursuri Microsoft Office

Recomandare – Banca Comerciala Romana

In perioada septembrie 20112 – ianuarie 2018 Pro Management a derulat contractual cadru de prestari servicii de instruire nr.09/30.03.2012 prelungit ulterior prin actul aditional nr.1/1o.03.2014, avand ca beneficiar Banca Comerciala Romana SA, obiectul contractului fiind dezvoltarea competentelor profesionale, instruirea si cresterea expertizei resurselor umane ale companiei prin participarea la cursuri Microsoft Office Specialist 2010 – Word, Excel, PowerPoint, Access Level I,II, & III.

Cursurile mentionate au fost sustinute de trainer certificati Microsoft, cu o foarte buna experienta practica si pedagogica, bazata pe metode de predare interactive.

Echipa de traineri desemnata de ProManagement pentru livrarea cursurilor a fost formata din D-nul Ciprian Predut, D-nul Lucian Constantin, D-na Aurora Mihut Ruse, D-na Violeta Zalutchi, D-na Alina Toader si D-na Diana Tanase.

Centrul de instruire « Pro Management » a demonstrat ca dispune, atat de mijloacele tehnico-materiale necesare livrarii unor servicii de training de calitate, materialele puse la dispozitie cursantilor fiind in conformitate cu cerintele noastre si cu notiunile prezentate in timpul cursului.

Mentionam ca pe parcursul prestarii serviciilor nu s-au inregistrat neconformitati, cazuri de nerespectare a legislatiei de catre Pro Management, care ne-ar fi putut produce grave prejudicii, in calitatea noastra de beneficiar, ca urmare a neindeplinirii sau indeplinirii defectuoase a obligatiilor contractuale asumate de catre Pro Management.

In concluzie, apreciem angajamentul si efortul companiei Pro Management pentru a intelege si raspunde cerintelor companiei noastre si recomandam colaborarea cu centrul de training Pro Management oricarui potential client.

Cursuri Microsoft Office

Recomandare – Kaufland

Kaulfand Romania SCS in calitate de beneficiar a incheiat cu ProManagement contractul de prestari servicii nr.1011/14.08.2012, obiectul contractului fiind dezvoltarea competentelor profesionale, instruirea si cresterea expertizei resurselor umane ale companiei prin participarea la cursurile Microsoft Office Specialist Excel Level I, II, III, VBA, Macro, Word, Access, PowerPoint . Contractul incheiat in 2012 a fost prelungit prin acte aditionale, ultimul act aditional fiind incheiat in 28.12.2017.

Centrul de instruire ProManagement dispune de mijloace moderne necesare livrarii unor servicii de training de calitate atat la sediul prestatorului cat si al beneficiarului, asigurand infrastructura necesara desfasurarii cursului in conditii optime.

Cursurile au fost sustinute de trainer certificati Microsoft, cu o foarte buna experienta practica si pedagogica, bazata pe metode de predare interactive.

Echipa de trainer desemnata de Pro Management pentru livrarea cursurilor a fost formata din D-nul Ciprian Predut, D-nul Lucian Constantin, D-na Aurora Mihut Ruse, D-na Violeta Zalutchi, D-na Alina Toader si D-na Diana Tanase.

In concluzie, putem aprecia ca organizarea si livrarea de catre centrul de training Pro Management a cursurilor, care au facut obiectul contractului mentionat mai sus, a fost una de succes, caracterizata de indeplinirea tuturor obiectivelor propuse si il recomandam oricarui potential client.

Curs Planificare Strategica

Recomandare – Sindicatul Taranilor si Proprietarilor Romani

In perioada 03 – 19 mai 2019, Pro Management in calitate de Prestator, a livrat pentru Sindicatul Taranilor si Proprietarilor Romani, in calitate de Beneficiar, cursul Planificare Strategica, pentru manager, antreprenori si angajati din departamentul de resurse umane din proiect . Cursul a fost livrat pentru un numar total de 70 de personae, repartizate in 3 serii.

Cursul a fost livrat in cadrul contractului de finantare nr. POCU/227/3/8/118004, proiect “Resurse umane competitive in regiunea Sud –Muntenia” .

Cursul a fost sustinut  de trainer certificati , cu o foarte buna experienta practica si pedagogica, bazata pe metode de predare interactive. Consideram ca s-au atins de fiecare data obiectivele propuse, absolventii insusindu-si  cunostintele teoretice si abilitatile practice conform cerintelor si standardelor noastre.

Apreciem prestatia « Pro Management », atat in ce priveste modul de indeplinire a obligatiilor contractuale pe parcursul derularii contractului, cat si in atingerea obiectivelor absolventilor.

Mentionam ca pe parcursul prestarii serviciilor nu s-au inregistrat neconformitati, cazuri de nerespectare a legislatiei de catre Pro Management, care ne-ar fi putut produce grave prejuducii in calitatea noastra de beneficiar, ca urmare a neindepliniri sau indeplinirii defectuoase a obligatiilor contractuale asumate de catre Pro Management.

Pro Management a demonstrat ca detine capacitatea profesionala de a satisface exigentele oricarei organizatii care isi propune instruirea angajatilor la standarde profesionale, fapt ce ne indreptateste sa o recomandam fara rezerve oricarui potential client.

Curs Microsoft Office Excel

Recomandare – Fundatia “Alaturi de Voi” Romania

In perioada 15.03.2019 – 16.03.2019, Pro Management in calitate de Prestator, a livrat pentru fundatia “Alaturi de Voi” Romania, in calitate de Beneficiar, Cursul Excel Intensiv, pentru antreprenori si manageri din cadrul IMM- urilor din Regiunea Nord-Est.

Cursul a fost livrat in cadrul contractului de finantare nr. POCU/227/3/8/117629 ”Antreprenori competitivi – ocupare sustenabilă și incluzivă în sectorul economic din Regiunea Nord-Est”.

Centrul de instruire « Pro Management » a demonstrat ca dispune, atat de mijloacele tehnico-materiale necesare livrarii unor servicii de training de calitate, dar mai ales de instructori certificati international, precum dna Aurora Mihut Ruse, trainerul care a sustinut acest program, care a folosit tehnici moderne in scopul transferului maxim de cunostinte si abilitati.

Apreciem prestatia « Pro Management », atat in ce priveste modul de indeplinire a obligatiilor contractuale pe parcursul derularii contractului, cat si in atingerea obiectivelor absolventilor.

Pro Management a demonstrat ca detine capacitatea profesionala de a satisface exigentele oricarei organizatii care isi propune instruirea angajatilor la standarde profesionale, fapt ce ne indreptateste sa o recomandam fara rezerve oricarui potential client.

Curs MS Excel Nivel Incepator-Mediu

MIHAILA Andreea V., TENARIS Company, Noiembrie 2022

Apreciem metoda didactica a Lucianei si profesionalismul de care a dat dovada si multumim pentru rabdarea cu care ne-a oferit toate informatiile si raspunsurile de care aveam nevoie. A fost o reala placere sa lucram impreuna cu Luciana si speram sa o revedem la un curs viitor si pentru avansati.

Curs online MOS Excel for Business

Marius Gidileanu, Thomsons Company, Mai 2020

The course was very well documented and Alina Toader is a great, patient, attentive and knowledgeable lecturer. The format of the course was very compact, 16 hours in 2 days, and at times I felt tired and it might have been difficult to maintain the same focus. However, Alina did a great job in making sure everyone is on the same page and she has a good rhythm for going through the topics.If I were to make a suggestion for the course, I would say that extending the course to 4 hours/day, for 4 days, would be more productive. Of course, it involves the availability of the participants, contractual arrangements, and other personal preferences.

Nevertheless, I really enjoyed this course and I am looking forward to perhaps attending a more advanced one. Keep up the good work!

Curs online MOS Excel Expert

Gavril Cornelia, Kwizda-Agro Company, Mai 2020

The information gained helps a lot. The trainer explained very well. I’m glad for the experience.

Curs online MOS Excel for Business

Vlad Florea, Thomsons Company, Mai 2020

The information gained helps a lot. The trainer explained very well. I’m glad for the experience.

Curs online MOS Excel Expert

Alina Vanatoru, Kwizda-Agro Company, Mai 2020

Alina a fost foarte rabdatoare cu noi, am deschis sertare cu informatii uitate.

Curs MOS Excel Expert

Ungureanu Emilia, Ambasada Americii , Iulie 2016

This training was wonderful. I have learned a lot of very useful information, that will have a huge difference in my job. Thank you very much, Violeta. Great job

Curs MOS Excel Expert

Sorina Lungu, Ambasada Americii , Iulie 2016

Un curs excelent, multe informatii noi si utile, prezentate intr-o forma pe intelesul unui utilizator de nivel mediu. Un professor nemaipomenit. Multumim.

Curs MOS Excel Avansat

Teodoru Ana Maria, BRD – EBS , Octombrie 2016

Sunt foarte multumita si imi doresc un alt training cu dumneavoastra.

Curs MOS Excel Avansat

Nicorici Elena – Aurora, BRD – EBS , Octombrie 2016

A fost un curs excelent atat din punct de vedere al informatiei, cat si atmosferic si mediul de invatare. Multumim.

Curs MOS Excel Avansat

Prodan Teodora – Iuliana, BRD – EBS , Octombrie 2016

Felicitari! Un training super! Chiar am petrecut doua zile excelente!
Solicită o ofertă personalizată pentru compania!
0721.219.419