Diana a absolvit studiile în domeniul strategiilor și politicilor de marketing în cadrul Universității Babeș-Bolyai, din Cluj-Napoca. Pe parcursul studiilor, s-a implicat constant în proiecte importante de cercetari de piață, utilizând aceleași instrumente Microsoft Office atât pentru analiza statistică a datelor colectate, cât și pentru prezentarea rezultatelor obținute.

Cursurile Dianei sunt structurate logic și organizat, cu o gamă largă de aplicații inspirate din practica de business, dar și din experiențele profesionale diverse ale cursanților.
Deși, specificitatea cursurilor este tehnică, Diana dezvoltă un mediu de lucru plăcut și destins, cu accent pe o comunicare deschisă. Ritmul cursurilor este antrenant și provocator, cursanții fiind implicați activ, motivați și răsplăiți. La final, aplicabilitatea informațiilor dobândite este imediată.

Diana apreciază sincer fiecare interacțiune din cadrul cursurilor și își dorește să aducă un plus de valoare profesională și umană tuturor cursanților.