Partener autorizat Microsoft Silver Learning

Competențele acordate de Microsoft companiei Pro Management, în calitatea sa de Partener Autorizat Microsoft din anul 2001, reprezintă dovezi consistente de expertiză tehnică, experiență și angajament în respectarea standardelor impuse la nivel internațional. Pro Management deține urmatoarele competențe, obținute pe baza certificărilor internaționale a echipei de experți-consultanți și traineri și a unei experiențe de aproape 20 de ani pe piața produselor Microsoft din România:

1. Competența Silver Learning Partner
2. Competența Silver Midmarket Solution Provider
3. Competența Silver Hosting Partner
4. Competența Silver Datacenter Partner

Partener autorizat CCC (Cloud Credential Council)

CCC este un furnizor de top al programelor de certificare neutre din punct de vedere al furnizorului, care împuternicesc profesioniștii IT și de afaceri în călătoria lor de transformare digitală. CCC susține dezvoltarea profesională a profesioniștilor din 2013 și a livrat certificări în peste 75 de țări, în toate tipurile de industrii și agenții guvernamentale.

 

CCC operează în avangarda IT și oferă programe de certificare care ajută profesioniștii din domeniul IT și afacerilor să gestioneze provocările cu care se confruntă afacerile moderne.

CCC alege să lucreze în domenii care sunt legate de transformarea masivă pe care organizațiile o suferă pentru a deveni lideri digitali. Internetul obiectelor, Big Data, Cloud, AI și Blockchain sunt potențiali perturbatori și pot revoluționa modul în care se face munca, pot schimba modelele de afaceri și ne obligă să ne gândim la ceea ce facem.

Portofoliul CCC include programe de nivel de bază pe Cloud, IoT, Big Data și Blockchain, și certificări profesionale bazate pe roluri pentru Cloud. CCC colaborează cu peste 200 de furnizori de formare înregistrați în întreaga lume pentru a livra programe de formare CCC în clasă sau virtuale. CCC se angajează direct cu profesioniștii care caută programe de auto-studiu sau de învățare online. Examenele de certificare CCC pot fi livrate oriunde ca examene supravegheate online (webcam)

Autorizatie emisa de MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITATII SOCIALE

Pro Management detine Autorizatia Nr. 0014144, Seria B, pentru programul de formare < COMPETENTA DIGITALA, INCLUSIV DE SIGURANTA PE INTERNET SI SECURITATE CIBERNETICA>

In baza Autorizatiei, centrul nostru de training, organizeaza cursul Competente digitale.

Certificat ISO SR EN ISO 9001: 2015

Obiectivul fundamental al Pro Management este satisfacția clientului. Angajat total în stabilirea și atingerea standardelor de calitate capabile să indeplinească, din toate punctele de vedere, cerințele și așteptările clienților săi, aplicăm sistemul calității bazat pe cerințele standardului SR EN ISO 9001: 2015. Prioritare în atingerea obiectivului declarat sunt profesionalismul trainerilor, organizarea adecvată a companiei, motivarea personalului și proiectarea corespunzatoare a tuturor proceselor administrative și tehnice, în scopul imbunatățirii continue a indicatorilor de calitate.

Solicită o ofertă personalizată pentru compania!
0721.219.419