ONLINE TRAINING

Organizarea cursurilor în format online

 • Pro Managemenent oferă soluții de training online personalizat, chiar dacă, angajații lucreaza de acasă.
 • Vă asigurăm, că participarea la cursuri online este la fel de valoroasă si interactivă ca și instruirea în clasa de curs.
 • Echipa Pro Management garantează obținerea cunoștintelor și abilităților esențiale, în mediu online, evident, adaptate nivelului și ritmului de studiu al cursanților.
 • Din 1996, centrul nostru de training a instruit, până în present, peste 90.000 de participanți la cursuri, folosind cele mai noi soluții de instruire în IT și Business Skills.
 • Deoarece, ne-am păstrat același devotament în pregătirea angajaților marilor companii, astăzi, ne bucurăm de renume atât pe piața de formare națională, cât și internațională.
 • Orice curs se poate plia și personaliza în funcție de nevoile și de obiectivele companiei dumneavoastră.

Avantajele organizării cursurilor în format Online

 1. Cursurile în clase virtuale vor fi la fel de interactive ca și cele din sala de curs. Acestea permit participanților să se conecteze de la distanță la clasa virtuală, fiind proiectată special să ofere un proces educațional complex, profesional și interactiv.
 2. Metodele de livrare online, folosite de centrul nostru de training, permit interacțiunea direcă cu trainerul si cu ceilalti participanți și oferă experiențe noi de invățare.
 3. Orarul cursului poate fi customizat, conform programului participanților. Se poate livra cursul atât cu program de 8 ore/zi, cât și cu program de 4 ore/zi.
 4. Laboratoarele, studiile de caz și sesiunile de Întrebari și Răspunsuri vor fi aceleași, așa cum au fost și în sălile de curs.
 5. Puteți vorbi și chiar partaja ecranul cu instructorul dacă doriți să vă ajute intr-o problemă deosebită sau dificilă. Chat-ul online este util pentru momentele în care doriți să puneți o întrebare trainerului fară să întrerupeți prezentarea acestuia.
 6. Cursurile vor fi înregistrate pentru ca participații să poată viziona cursul oricând doresc.
 7. Instruirea online este la fel de interactivă și antrenantă ca și cea din sălile de curs. Trainerii Pro Management sunt experimentați, astfel încât, trainingul online nu le crează nici o problemă în a menține fiecare student angajat în discuții practice și în studii de caz.  În plus, față de cursul în clasă, se utilizează fiecare caracteristică a platformei online, inclusiv chat-ul, votarea și ridicarea mâinilor.
 8. Învățarea online LIVE vă reduce timpul de deplasare la sediul companiei.
 9. Un avantaj foarte mare îl constituie prețul foarte mic în comparație cu prețul cursului în clasă.
 10. Înainte de curs, organizăm o sesiune de test pentru toți participantii, pentru a ne asigura că pot accesa toate funcțiile platformei online: audio, video, chat, partajare de ecran, etc.
 11. Daca echipa dvs. este distribuită în mai multe locații ,in această situație, putem forma o clasă online closed. Doua treimi  din clasele Pro Management sunt livrate ca și clase online private, în timp real, pentru grupuri cu participanți în două sau mai multe locații (chiar și în altă țară).

Organizăm cursuri Online personalizate!

Solicită oferta specială pentru compania ta la email [email protected]

Solicită o ofertă personalizată pentru compania!
0721.219.419