2

CURSURI MICROSOFT

CURSURI MICROSOFT IT

Parteneriatul si certificarea acordate de cele mai importante companii de pe piata IT&C ( Microsoft, Pearson VUE(Virtual University Enterprises) Authorized Testing Center,Kryterion ,CertiPort ,APMG ,MOS(Microsoft Office Specialist) Authorized Testing Center,SIMTEX-OC Certified Management System ISO 9001:2008,MECT & MMSF via ANC )ne onoreaza si ne obliga, deopotriva: ne onoreaza pentru increderea acordata, ne obliga sa pastram un standard superior de calitate pentru serviciile oferite clientilor nostri.

Competentele Pro Management ca partener Microsoft sunt:

Partener de educatie tehnica certificat Microsoft, Centrul de Training Pro Management este autorizat sa ofere solutii de instruire pentru specialistii IT (ingineri de sistem, administratori de baze de date si dezvoltatori de aplicatii), prin cursurile Microsoft Official Curriculum sustinute numai de instructori certificati Microsoft (MCT). Absolventii primesc certificate emise de Microsoft – recunoscute international – dobandind cunostintele teoretice si abilitatile practice necesare sustinerii cu succes a examenelor de certificare Microsoft Certified Proffesional .

Cursurile, laboratoarele si seminariile Microsoft oferite de Pro Management pot fi personalizate conform specificatiilor clientului, atat ca structura, durata, si ritm de studiu, cat si prin abordarea unor aplicatii practice, studii de caz sau proiecte propuse de absolventi.

Indiferent dacă sunteți persoana individuala sau o companie care doreste sa-si instruiasca angajatii in formarea IT Microsoft , Pro Management -Silver Learning Partner Microsoft ,vă va oferi expertiza de care aveți nevoie pentru anumit produs sau tehnologie Microsoft.

In IT, atat in domeniul administrarii si securitatii retelelor sau bazelor de date, cat si in cel al dezvoltarii de aplicatii sau proiectarii asistate de computer, profesionalismul necesita training, certificare si experienta. Instructorii Pro Management sunt certificati Microsoft Certified Trainer (MCT ) si va vor învăța corect, si complet programa oficiala Microsoft a cursurilor de care aveti nevoie.

Astfel ,trebuie doar sa alegeți unul din lista de cursuri de instruire în clasă Microsoft ,cursuri care pot fi tinute la sediul Pro Management sau la sediul beneficiarului oriunde in tara.

Puteti alege una din tehnologiile Microsoft :