188

Profilul companiei

Pro Management are peste 24 ani de experienta pe piata romaneasca de servicii de instruire:

 

Despre Pro Management

  • Infiintata in anul 1996 firma Pro Management are ca activitate principală “ Alte Forme de Invatamant ”,  Cod CAEN 8559, fiind unul din principalii furnizori de servicii de formare si perfectionare profesionala in IT, economie, management – marketing, dezvoltare personala ,etc.
  • Prezenta in lista furnizorilor  autorizati  de servicii de educatie si formare profesionala  a adultilor din anul 1996, Pro Management este considerata cea mai buna si cea mai recomandata firma de traininig in  sustinerea cursurilor autorizate  ANC (Autoritatea Nationala de Calificari impreuna  Ministerul Muncii, Familiei si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice ) cum ar fi: Expert Achizitii Publice, Operator in domeniul Proiectarii asistate de calculator, cat si in sustinerea cursurilor de office, baze de date  si sisteme de operare ( Windows, Linux, UNIX, Solaris).
 

Expertiza Pro Management

  • Cu o echipa de traineri de elita si cu experienta de peste 24 de ani in instruirea si certificarea in IT, recunoscute intern si international, centrul de training Pro Management transforma debutanti in profesionisti, specialisti si lideri. De tot atatia ani Pro Management  dezvolta cariere in IT, formand power-users, specialisti IT, administratori de retea sau baze de date, ingineri de sistem, programatori seniori, business analisti, arhitecti software ,antreprenori sau manageri de proiect.
  • Folosind cele mai inovative solutii de instruire in IT si business skills, pentru cele mai noi tehnologii IT, ne-am pastrat acelasi devotament in pregatirea a peste 80 000 de absolventi, astazi in pozitii cheie in departamentele de profil din companii de renume de pe piata romaneasca sau internationala.
  • Pro Management garanteaza obtinerea cunostintelor si abilitatilor esentiale, livrate pe baza curiculei oficiale, adaptate nivelului si ritmului de studiu al cursantilor, dar mai ales aplicarea lor in practica, in cadrul laboratoarelor care simuleaza aplicatii din viata reala, culminand cu certificarea recunoscuta international. Bucurandu-ne de un feedback excelent, am fost, de fiecare data,onorati de revenirea unui client multumit, sau de recomandarea pe care acesta ne-a facut-o.

 

Autorizari si Parteneriate

In prezent centrul de training Pro Management deruleaza  programe de formare autorizate dupa cum urmeaza :

Programe de formare autorizate ANC:

  • Operator in domeniul proiectarii asistate de calculator – COR 351104;
  • Programator Ajutor - COR 351201.

 

In baza autorizatiilor emise de ANC, Pro Management este abilitat sa elibereze certificate de absolvire emise de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei care atesta nivelul de pregatire si abilitatile practice dobandite la finalul instruirii, fiind singurele documente legale in baza carora se poate consemna in cartea de munca calificarea aferenta conform Catalogului Ocupatiilor din Romania (COR).

 

Pro Management este autorizat din 2001 „Centru de educatie tehnica Microsoft” (CTEC), cunoscuta astazi sub noua denumire de „Microsoft Silver Certified Partner for Learning Solutions”.

Tot in 2001, Pro Management obtine autorizarea de „Pearson Education Virtual University Enterprises Autorized Center”, iar din 2009 este autorizat „Kryterion”, fiind abilitat sa organizeze examene de certificare a competentei in IT, recunoscute international.

Din 2002, Pro Management este autorizat „Microsoft Office Specialist – Authorized Training&Testing Center”, fiind abilitat sa ofere instruire de specialitate, tutoring si coaching end-userilor care utilizeaza suita MS Office 2007/2010/2013/2016/2019, precum si examenele de certificare Microsoft Office Specialist, oferite de Certiport.

Din Noiembrie 2017, fost acreditat centru GOLD PECB  – Europe pentru cursul Ofiter Protectie Date cu Caracter Personal  DPO.

 

 Asigurarea calitatii

Certificat ISO SR EN ISO 9001: 2015

Obiectivul fundamental al Pro Management este satisfactia clientului. Angajat total in stabilirea si atingerea standardelor de calitate capabile sa indeplineasca, din toate punctele de vedere, cerintele si asteptarile clientilor sai, Pro Management aplica sistemul calitatii bazat pe cerintele standardului SR EN ISO 9001: 2015. Prioritare in atingerea obiectivului declarat sunt profesionalismul trainerilor, organizarea adecvata a companiei, motivarea personalului si proiectarea corespunzatoare a tuturor proceselor administrative si tehnice, in scopul imbunatatiri continue a indicatorilor de calitate.

RECOMANDARI DIN PARTEA CLIENTILOR

Microsoft-recomandation
Rec-fundatie-excel
Rec-fundatie
Recomandare-Microsoft
rec-bcr
rec-informatica-feroviara
rec-kaufland
rec-ministerul-justitiei
recomandare-acvatot
recomandare-bcr
recomandare-brd
recomandare-cez
recomandare-ejot
recomandare-hydroelectrica
recomandare-infineon
recomandare-ing
recomandare-radix
recomandare-timex
recomandare-umf
recomandare-voluntari