Manager de proiect cu solide cunoștințe și experiență vastă la nivel național și internațional, Ruxandra are o îndelungată activitate de training și consultanța în management.

Ruxandra este apreciată de cursanții și colaboratorii săi pentru modul simplu, deschis, interactiv și prietenos în care își derulează toate întâlnirile cu aceștia, ajutând la evoluția profesională și dezvoltarea personală a fiecăruia dintre ei.

Este absolventă a Universităţii Tehnice de Construcţii București şi a The Open University Business School (Anglia) unde a obținut și titlul de Master of Business Administration (MBA).

Deasemenea, este certificată Project Management Professional (PMP®) de către Project Management Institute din USA.

– Formator și consultant management
– Formator și Trainer pentru programe de formare și dezvoltare organizaţională în management cu o experienţă de peste 12 de ani şi o experienţă profesională de peste 25 ani.
– Expert elaborare programe de formare profesională pentru adulți.
– General Manager – Școala Normală Superioară București, Fundația Pestalozzi Romania
– Manager de Proiect la nivel international si local
– Evaluator de Proiecte – Ministrul Muncii și Ministerul Educației
– Expert Accesare Foduri Europene
– Formator acreditat ANC și expert în formarea formatorilor și în formarea echipelor, în management şi management de proiect.

Au beneficiat de programului de training:
Consiiliul Concurenţei, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare de Metale Neferoase şi Rare (IMNR), CNE Cernavodă, SC Construcții Hidotehnice SA, Compania Națională de Administrare Infrastructură Rutieră, Universitatea Tehnica de Construcții București, Energo Electrica Cluj, Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalităţii din cadrul Poliţiei Romane, Confederaţia Meridian, Halcrow Romania SRL, KOYO Romania SA, KLG Europe Logistic SRL, SC STUDIOMANIA SRL, SC BRODRENE DAHL SRL, Fundația Alături de voi, etc.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment