Deep Learning with Python

750 Euro/ persoană + TVA

2 zile

Intermediar

Deep Learning with Python

Machine Learning

Cursul își propune să introducă participanții în lumea deep learning, folosind limbajul de programare Python și biblioteca TensorFlow. Cursul explorează conceptele fundamentale ale rețelelor neurale, precum funcțiile de activare, optimizarea parametrilor și prevenirea overfitting-ului. Participanții vor învăța să construiască și să optimizeze modele de învățare profundă, precum și să le aplice în situații practice. De asemenea, cursul acoperă modalitățile de reducere a overfitting-ului și punerea în practică a cunoștințelor acumulate pentru rezolvarea unor probleme clasice din domeniul învățării automate.

Preț: 750 Euro/ persoană + TVA

Durată – 2 zile

Format: Online – Live cu instructor sau la sediul clientului

Prerechizite: Cunoștințe de bază în programare în Python (structuri de date și controlul fluxului). Fundamente de algebră liniară și calcul diferențial. O înțelegere a conceptelor fundamentale de machine learning. Experiență cu librării Python pentru machine learning, cum ar fi NumPy, Pandas și Scikit-learn. Cunoștințe de bază ale rețelelor neurale.

Certificare: Certificat de absolvire

Audienta :

Cursul se adresează profesioniștilor IT, cercetătorilor, studenților și entuziaștilor interesați de deep learning și dezvoltarea de soluții bazate pe rețele neurale. Cunoștințele anterioare de programare în Python și de învățare automată reprezintă un avantaj, dar nu sunt obligatorii. Cursul este potrivit pentru cei care doresc să aprofundeze domeniul inteligenței artificiale și să înțeleagă cum pot fi aplicate tehnicile de învățare profundă pentru a rezolva probleme complexe într-o varietate de domenii, precum analiza de date, recunoașterea imagini, procesarea limbajului natural și alte domenii conexe.

Plan De Curs

Ce sunt rețelele neurale și ce stă la baza lor

Conceptele de bază ale rețelelor neurale

Cum se optimizează parametrii unor rețele neurale

Familiarizarea cu Tensorflow și realizarea unei aplicații practice

Principalele modalități de reducere a overfitting-ului

Punerea în practică a cunoștințelor acumulate

Ia legătura cu un consultant!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vreau să primesc informații prin email referitoare la noutăți, invitații la webinarii, traininguri și alte evenimente.
Vreau să primesc informații prin email referitoare la noutăți, invitații la webinarii, traininguri și alte evenimente.
Solicită o ofertă personalizată pentru compania!
0721.219.419