Managementul Schimbarilor

175 €

2 zile

Toate Nivelurile

Managementul Schimbarilor

Management Organizational

Preț: 175 Euro + TVA

Durată curs: 2 zile

Locație: Online

Prețul include: Suportul de curs in format electronic si diploma de participare, in format electronic.

A spune ca SCHIMBAREA este parte din viata fiecarei organizatii, a fiecarei persoane, ca este la fel de sigura ca fiscul sau ca decesul, este deja un stereotip, un adevar pe care il luam ca atare si cand ne e mai greu sa o acceptam zicem „ trebuie” pentru a ne motiva sa o traim frumos.

Dar oare o facem? Dar oare stim ce inseamna ea cu adevarat in viata organizatiilor in care activam? Si cum sa o gestionam cat mai bine pentru a produce schimbarile dorite minimizandu-i aferentele riscuri?

Daca stiti deja raspunsul la toate intrebarile de mai sus, BRAVO voua! Acest curs este in egala masura adresat si voua , de vreti sa afllati instrumente noi si sa va masurati si dezvoltati competentele si abilitatile de gestiune a lor. El isi propune sa va ofere o serie de instrumente eficace si sa va dezvolte abilitatile individuale necesare in managementul schimbarii.

Obiective

Cursul își propune să dezvolte abilități și competențe si sa ofere instrumente care sa ajute la un cat mai eficient si simplu management al schimbarilor in care cursantii sunt implicati.

El este structurat astfel incat cuprinde activitati de grup si individuale, pe baza unui studiu de caz complex, care sa permita si sa dezvolte:

  • Capacitatile de intelegere a dinamicii schimbarilor si a cauzelor generatoare;
  • Intelegerea proceselor de conducere a schimbarilor si implementarea rapida si durabila a lor;
  • Abilitati de comunicare si abilitati interpersonale;
  • Capacitatea de adaptare rapida la schimbare;

Metodologie

Acest program are la bază activități de game-ificare care sa permita identificarea problemelor ce pot aparea la etapele de definire a obiectivelor schimbarilor si de implementare a ei. Programul oferă, de asemenea, exerciții interactive, accentul fiind pus pe importanta definirii si urmaririi obiectivelor schimbarilor si a factorilor lor de succes. Analiza performantei fiecarui cursant se va realiza atat pe parcursul zilelor de curs cat pe baza proiectului individual ce urmeaza a fi realizat dupa absolvirea cursului.

Cui se adreseaza

Managerilor care isi doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de management al schimbarilor prin imbunătățirea comunicării, a procesului decizional de grup și crearea unui cadru de comunicare deschisă și onestă între toți membrii echipei.
Personalului de executie implicat in schimbari operationale sau organizationale.

Ia legătura cu un consultant!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vreau să primesc informații prin email referitoare la noutăți, invitații la webinarii, traininguri și alte evenimente.
Vreau să primesc informații prin email referitoare la noutăți, invitații la webinarii, traininguri și alte evenimente.
Solicită o ofertă personalizată pentru compania!
0721.219.419