Performance management

175 €

2 zile

Toate Nivelurile

Managementul performantei

Management De Proiect

Preț: 175 Euro + TVA

Durată curs: 2 zile

Locație: Online

Prețul include: Suportul de curs in format electronic și diploma interna ProManagement.

Stim cu toţii ca performanţă înseamnă succes. Succes atât la nivelul organzaţiei cât şi pe plan personal. Dar drumul spre a obţine succesul nu este uşor şi în niciun caz nu este întâmplător. Succesul punctual nu este ceea ce ne interesează. Ceea ce ne dorim, atât pe plan personal cât şi la locul de muncă, este o performanţă consolidată şi capabilă să ne aducă beneficii pe termen lung. Pentru a ne asigura că obţinem un astfel de succes, trebuie să crem premizele pentru ca acesta să apară. A înţelege ce se întâmplă, cum se întâmplă şi mai ales de ce se întâmplă să avem succes într-o acţiune sau alta reprezină primul pas, cel mai important, pentru a ştii ce anume să facem mai departe nu numai pentru a obţine performaţa dorită, ci şi pentru a o dezvolta, a o îmbunătăţi.

Cursul de faţă vă oferă câteva din micile secrete ale drumului către obţinerea succesului mult aşteptat.

Obiective

Cursul își propune să dezvolte abilități și competențe care să ajute la înţelegerea şi îmbunătăţirea performanței organizaţionale. Acest program de dezvoltare a competențelor de management al performanţei vă va:

  • oferi o imagine practică asupra conceptului de performanţă organizaţională;
  • ocazia să vă dezvoltaţi aptitudinile analitice şi decizionale în vederea analizei performanţei realizate şi planificarea performanţei viitoare;
  • ocazia să vă îmbunătățiţi modalităţile practice de lucru în echipă.

Metodologie

Acest program are la bază activități de colaborare în grupuri mici și în plen, precum și discuții şi analize în plen cu privire la rezultatele echipei. Programul oferă, de asemenea, exerciții interactive și studii de caz, fiecare sesiune finalizându-se cu concluzii de grup și individuale pentru dezvoltarea abilităților practicate în acea sesiune. Toate aceste concluzii pot sta la baza unui plan pentru dezvoltarea abilităților individuale care poate fi un instrument foarte util pentru manageri în a stabili și verifica acțiunile care trebuie luate după finalizarea programului.

Cui se adreseaza

Acest program se adresează managerilor, indiferent de nivelul ierarhic pe care aceştia se află în companie şi care doresc să îşi îmbunătăţeasca competenţele şi abilităţile de analiză şi planificare a performanţei, atât la nivleul departamentului pe care îl conduc, dar şi la nivelul companiei.

Discount de volum:

Se acorda discount-uri negociabile de volum. Solicita oferta speciala pentru compania ta!

Email: [email protected]

Plan De Curs

Sesiunea 1: SPARGEREA GHEȚII

Deschiderea cursului. Prezentarea participanților și a formatorilor. Instructaj protecția muncii. Așteptări și temeri. Prezentarea obiectivelor cursului.

Sesiunea 2: PERFORMANŢA ORGANIZAŢIONALĂ

Până la finalul acestei sesiuni, participanții vor:
• înțelege ce este şi ce cuprinde sistemul de management al performanţei şi care sunt elementele cheie ale acestui sistem;
• evalua modul în care performanţa organizaţională influenţează şi depinde de performanţele departamentelor şi ale angajaţilor companiei.

Sesiunea 3: PERFROMANŢĂ DEPARTAMENTALĂ

Până la finalul acestei sesiuni, participanții vor:
• înţeleage importanţa activităţilor departamentelor majore ale companiei (resurse umane, operaţiuni, financiar şi marketing) pentru atingerea performanţelor organizaţionale;
• defini principalele obiective de performanţă şi evalua eficacitatea practicilor departamentale;
• planifica obiectivele de performanţă pentru activitatea departamentelor organizaţiei;
• utiliza ca instrument de lucru fişa scorului echilibrat.

Sesiunea 4: RECAPITULAREA GENERALĂ A CURSULUI şi EVALUAREA CUNOŞTINŢELOR ACUMULATE

Ia legătura cu un consultant!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vreau să primesc informații prin email referitoare la noutăți, invitații la webinarii, traininguri și alte evenimente.
Vreau să primesc informații prin email referitoare la noutăți, invitații la webinarii, traininguri și alte evenimente.
Solicită o ofertă personalizată pentru compania!
0721.219.419