Recenzii și Feedback-uri Cursuri SQL

Recenzii și feedback-uri cursuri SQL

Aflați ce spun cursanții și companiile care și-au trimis angajații la cursurile noastre SQL MySQL:

Testimonial Curs Baze de date SQL

Cursul a fost cu mult peste așteptările mele.

Am notat conform indicațiilor Dvs dar nota corecta este mult mai mare. Am avut parte de un profesionist în domeniul SGBD care ne-a dezvăluit multe lucruri conexe Bazelor de Date. Analogia făcută de subsemnatul cu demonstrația lui Socrate cum Sclavul sau știe geometrie este perfect valabilă. Multumim mult D-lui Silviu Vasile și promit că voi rula o cerere in MySQL în fiecare zi.

Valentin 

Testimonial Curs Baze de date SQL

Formatorul a dat dovada de un profesionalism

Am avut plăcerea de a participa la cursul susținut de Silviu Vasile, iar experiența a fost cu adevărat remarcabilă. Profesionalismul său, combinat cu o abordare captivantă și bine structurată, a transformat acest curs într-o oportunitate de învățare excelentă.

Silviu a reușit să facă informațiile complexe accesibile, explicând concepte dificile într-un mod clar și ușor de înțeles. Interacțiunea cu participanții a fost constantă și constructivă, iar răbdarea și capacitatea de a răspunde la toate întrebările au fost deosebite. De asemenea, am apreciat foarte mult utilizarea exemplelor practice și a exercițiilor aplicate, care ne-au permis să învățăm prin experimentare.

Recomand cu toată încrederea acest curs și pe Silviu Vasile ca formator pentru oricine își dorește o experiență de învățare de calitate. Efectiv m-am intors in timp la lectiile din liceu si facultate, fiind absolut incredibil de inteles cum in cateva ore a reusit sa cuprinda atat de multe informatii.

Ionuţ Laurenţiu

Feedback Curs Baze de date SQL

Curs interesant, foarte reușit!

Am avut oportunitatea de a participa la cursul de baze de date SQL și pot spune cu încredere că a fost o experiență extrem de educativă și interesantă. Cursul a fost bine structurat, acoperind atât conceptele fundamentale, cât și tehnicile avansate de interogare a bazelor de date.

Instructorul a fost foarte bine pregătit și a explicat materialul într-un mod clar și accesibil. Am apreciat în mod deosebit exercițiile practice.

Stefan 

Feedback Curs Baze de date SQL

Totul a fost interesant, am învățat noțiuni legate de această parte despre bază de date și multe funcții pe care voi încerca să le aplic în domeniul meu de activitate.

Este un curs complex și pentru care sunt necesare mai multe ședințe. A fost o experiență minunată, trainer-ul a fost o persoană bine pregătită, deschisă, clară în exprimare și cu care am putut interacționa foarte bine.

Ana – Maria 

Recenzie Curs SQL Fundamentals

Sunt multumita de rezultatul acestui curs, am invatat foarte multe notiuni pe care nu le stapaneam.

Ma bucur ca am avut posibilitatea de a testa fiecare query in parte in SQL si cursul nu s-a limitat doar la partea teoretica.

Cristina Florentina 

Recenzie Curs Oracle SQL Incepator

Mi-a placut foarte mult modul de predare si consider cursul ca fiind extrem de util pentru incepatori. Trainarul ne-a invatat cum sa abordam logic fiecare problema si cum sa ne descurcam pe viitor, daca vrem sa ne dezvoltam singuri cunostiintele de SQL. Mi-ar fi placut ca acest curs sa fie mai lung, pentru a acoperi toate informatiile din materiale.

Ruxandra Luiza 

Recenzie Curs SQL Programming

Cursul mi-a depasit asteptariile. Foarte bine structurat, iar trainer-ul este exceptional. Desi la un moment dat cursul devine destul de intens si complex, datorita lui Silviu, noi am putut asimila informatiile. Chiar daca a fost un curs online, mi s-a parut foarte bine livrat, ca si cum eram intr-o sala, iar faptul ca am fost un numar restrans de participanti, ne-a dat ocazia sa lamurim toate neclaritatiile pe care le aveam.

Un 10 cu felicitari pt trainer!

Multumesc pentru tot.

Adriana B.

Testimonial Curs SQL Programming

Trainerul,Silviu, are abilitati didactice foarte bune, are un nivelul foarte ridicat de pregatire in acest domeniu si reuseste sa gaseasca cele mai eficiente modalitati de a explica chiar si cele mai abstracte concepte .

Patricia

 

Feedback Curs Administrarea bazei de date Oracle

A fost un curs bine structurat, orientat spre exemple practice. Mi-a placut punctualitatea, rabdarea si deschiderea trainerului. S-au punctat si explicat foarte bine notiunile care nu au fost clare sau care au fost noi. Daca ar fi sa recomand acest curs, l-as recomanda cu mare drag atat persoanelor care sunt la inceput de drum cu SQL, dar si celor care au experienta. Consider ca acest curs este un must pentru cine doreste sa isi inceapa o cariera in baze de date.

Personal, consider ca acest curs mi-a adus un plus de cunostinte. Acum imi sunt mai clare concepte ce nu am avut ocazia sa le exersez pana acum, cum ar fi input de la utilizator, triggere, view-uri si partea de PL/SQL si integrarea de metode din alte limbaje de programare (Python, Java etc) in interogari SQL.

Roxana-Elena 

Părere Curs SQL Fundamentals

Trainerul ne-a explicat foarte bine, a fost rabdatoare cu toate intrebarile, dupa ce ne invata o chestie noua, mai repeta inca odata ce a facut si de ce, in cazul in care nu am inteles, iar eu am apreciat acest lucru. Soft skills dezvoltate, observa cand echipa era putin obosita sau nu era la fel de interactiva si luam o scurta pauza pentru un refresh al creierului. Ne indruma sa incercam sa facem exercitii singuri pentru a intelege mai bine functionalitatea. Recomand cu incredere pe viitor!

Damaris

Vizualizați Recomandările primite din partea clienților Pro Management

Cursuri SQL oferite de centrul nostru de training:

Pro Management Training Center oferă o varietate de cursuri SQL care se potrivesc diferitelor niveluri de experiență și nevoi. Mai jos, regăsiți câteva dintre opțiunile disponibile:

  1. Curs SQL Fundamentals (SQL Server sau MySQL)
    • Durată: 3 zile
    • Detalii: Acest curs oferă o introducere în SQL și acoperă subiecte precum interogarea bazelor de date, utilizarea funcțiilor predefinite și manipularea datelor.
  2. Curs SQL Programming
    • Durată: 40 ore
    • Detalii: Acest curs este destinat celor care doresc să învețe programarea SQL în detaliu, inclusiv crearea și gestionarea bazelor de date complexe. 

Cursuri corporate

Cu un portofoliu diversificat de clienți, din toate domeniile de activitate, cu o preponderență în IT & C, ISV, Financiar-Bancar, Administrativ, Servicii, Construcții-Proiectare și Distribuție, centrul nostru de training oferă servicii de instruire pentru companii, din anul 1996. Ne propunem să creștem continuu numărul de clienți și să fim în trend cu cele mai noi tehnologii.

Ne recomandă:

Vizualizați lista cu Companiile care au apelat la serviciile Corporate Training Pro Management

De ce să alegeți cursurile noastre ?

  • Experiență de peste  28 de ani în livrarea de cursuri IT
  • Traineri certificați internațional
  • Materiale și suport de curs actualizate
  • Cursuri interactive și practice
  • Training-uri personalizate
  • Livrare Online sau la sediul clientului oriunde în țară
  • Cursuri corporate cu program flexibil
  • Discount-uri de volum pentru companii
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vreau să primesc informații prin email referitoare la noutăți, invitații la webinarii, traininguri și alte evenimente.
Vreau să primesc informații prin email referitoare la noutăți, invitații la webinarii, traininguri și alte evenimente.