773

Webinar Gratuit Microsoft Office 365 - 5 Mai 2020, ora 18.00

 

Doriți să aflați mai multe despre cum vă poate ușura suita Office 365 munca de birou? Telemunca pare să fie viitorul, așa că este bine să fim cu toții cât mai familiari cu lucrul online și cu soluțiile remote.

Vă așteptăm Marți, 5 Mai 2020, ora 18.00, la o sesiune live despre Office 365, pentru a înțelege mai bine ce înseamnă tehnologiile Office și cum vă pot facilita munca, atât personală, cât și la nivel de organizație.

Structură sesiune:

  •  40 de minute demonstrație live, în care vom vorbi despre planurile de licențiere, despre cum se pot descărca aplicațiile, vom parcurge portalul de administrare și vom vedea câteva dintre aplicațiile Office.
  •  20 de minute de întrebari și răspunsuri.

 

Trainer: Irina Vatafu

Cu peste trei ani de experienta de lucru cu aplicatiile Office 365 si cu experienta de Trainer Tehnic in corporatii, cu pasiune pentru tot ce inseamna tehnologie, Irina lucreaza cu drag cu oamenii, castigand satisfactie profesionala in momentul in care observa ca actiunile ei au ajutat cursantii sa evolueze. In present lucreaza in departamentul de Learning&Development in cadrul companiei Microsoft, specializandu-se pe Microsoft Teams si SharePoint Online.

 

 

Aplica pentru acest curs

Inscriere Webinar Office 365

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input