779

WEBINAR Gratuit Managementul eficient al proiectelor – 14 mai 2020, ora 11.00

V-ati pus vreodata intrebarea cum puteti sa realizati proiectul pe care il aveti de condus la termen  si respectand suma alocata, fara prea mult efort si stres ?

Cum puteti sa reduceti si chiar sa preveniti probleme care mereu apar in proiecte? Cum puteti sa controlati mai bine executia ca la final proiectul dvs sa fie considerat unul de succes?

Indiferent ca este primul proiect in care v-ati implicat sau aveti deja o experienta in conducerea proiectelor dvs profesionale sau personale, conducerea lor in mod structurat si organizat, folosind metodologia specifica de management de proiect, nu poate decat sa va ajute sa faceti lucrurile si mai usor si mai bine.

Va invitam joi, 14 mai 2020, la ora 11.00 la o intalnire live in care printr-un exemplu de care suntem absolut siguri ca v-ati intalnit cu totii, va vom arata cum puteti folosi principiile metodologiei de management de proiect intr-un mod simplu de  inteles si usor de aplicat.

Completați formularul de inscriere de mai jos pentru a primi pe e-mail linkul evenimentului.

Sesiunea va fi structurata in felul urmator:

  • Aprox 40 de minute in care vom purta un dialog legat de modul in care metodologia de management al proiectelor poate fi util intr-un proiect de natura exemplului nostru (si mai departe, in orice proiect)
  • Aprox 20 de minute in asteptam intrebarile dvs si la care va vom raspunde.

 

Trainer: Ruxandra Enache

Manager de proiect cu solide cunostinte si experienta vasta in la nivel national si international, Ruxandra  are o indelungata activitate de training si consultanta in acest domeniu. Este certificata national ca manager de proiect si international de catre Project Management Institute (PMI®) din USA. Ruxandra este apreciata atat de cursantii si colaboratorii sai pentru modul simplu, deschis, interactiv si prietenos in care isi deruleaza toate intalnirile cu acestia, ajutand la evolutia profesionala si dezvoltarea personala a fiecaruia dintre ei.

 

 

Aplica pentru acest curs

Contact cursuri

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input