265

Software Assurance

Pentru fiecare zece zile de curs activate cu vouchere Microsoft, Pro Management va ofera GRATUIT examenele aferente cursurilor!

Activati si folositi voucherele de training Microsoft Software Assurance!
Programul Microsoft Software Assurance Training Voucher ofera training pentru pregatirea personalului IT si imbunatatirea cunostinteleor si abilitatilor acestuia pe cele mai noi tehnologii Microsoft: networking, security, data bases, aplicatii enterprise sau unelte de dezvoltare software. Clientii Microsoft Volume License care beneficiaza de Software Assurance Program pot folosi voucherele pentru a participa la cursurile oficiale MOC, sustinute de instructor pe baza materialelor de curs oficiale, fara costuri aditionale.

Folosind Voucherele de Training organizatia dumneavoastra va obtine urmatoarele beneficii:

  • Reducerea bugetului de training IT. Cresterea cunostintelor tehnice si updatarea lor;
  • Pregatirea Profesionistilor IT si a Dezvoltatorilor pentru implementari de succes.

 

Specific, Voucherele de Training ajuta la pregatatirea personalului IT in:

  • Implementarea, mentenanta si suportul de noi tehnologii;
  • Implementari si migrari de succes catre Microsoft Office sau sisteme de operare Windows
  • Educarea mai multor membrii ai organizatiei;
  • Castigarea de expertiza tehnica pentru designul de aplicatii interne.

 

Cum functioneaza?

Voucherele de training ofera angajatilor oportunitatea de a beneficia de cursuri pentru un numar specific de zile de training ce poate fi aplicat cursurilor Official Microsoft Learning Product disponibile in lumea intreaga. Numarul de zile oferite variaza in functie de produs si de numarul de licente eligibile. Administratorul pentru beneficiile Software Assurance asigneaza vouchere de training site-ul web Microsoft Volume License Services (MVLS).

 

Nu sunteti sigur ca beneficiati de Vouchere de Training?
Nu stiti cum sa le cereti?
Nu stiti ce clase sunt disponibile?Nu cunoasteti cine administreaza programul Software Assurance?

Pentru instructiuni legate de activarea si managementul programului vizitati site-ul Microsoft

 

Va ajutam! Nu aveti timp pentru beneficiile programului Software Assurance Training Vouchers? De la activare la management, la inregistrarea participantilor pentru cursuri, va putem ghida in intreg procesul. Scrieti-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si vom fi alaturi de dumneavoastra pentru a beneficia de acest serviciu.

 

Validati Voucherele inainte de data expirarii acestora! Verificati data expirarii voucherelor dvs. si beneficiati de acestea inscriindu-va la oricare din cursurile oficiale Microsoft oferite de Pro Management.

 

Intrebari frecvente (FAQ)

Q: Beneficiile Software Assurance expira?
A: DA! Voucherele dumneavoastra expira odata cu acoperirea Software Assurance.

 

Q: Pot sa folosesc beneficiile Software Assurance dupa ce a expirat perioada Softwarea Assurance?
A: Daca rezervati Voucherele de Training la centrul nostru de training inainte de expirarea acestora, rezervarea va fi valabila 180 de zile dupa data efectuarii. Altfel, voucherele de Training vor expira si se vor pierde … deci asigurati-va ca le rezervati si ca astfel le veti putea folosi!

 

Q: Pentru ce cursuri pot folosi Voucherele de Training Software Assurance?
A: Oricare din Cursurile oficiale Microsoft organizate de Pro Management:
Alegeti din programul nostru de cursuri Microsoft, trainingul de care aveti nevoie. Daca sunteti interesat de un curs care nu este (inca) disponibil, contactati departamentul de vanzari la 021-317.09.29 pentru detalii.

 

Cursuri targetate: Prin organizarea seminariilor la sediul propriu, veti salva timp si bani adresand nevoi specifice ale echipei dumneavoastra.
Upgrade Workshops: Training specializat pe tema noilor facilitati sau un upgrade de produs.
Cursuri personalizate: Experienta de training adaptata nevoilor dumneavoastra folosind cursuri Official Microsoft Learning si expertiza instructorilor Pro Management.
Application development workshops: Explorati unelte de dezvoltare, standarde si tehnici necesare pentru dezvoltarea de aplicatii. Selectati unul dintre cursurile eligibile. Dupa cautarea cursului , contactati Pro Management pentru informatii complete referitoare la datele de incepere si procesul de validare a voucherelor de training.