284

Curs Microsoft Office Specialist Project 2010

Microsoft Project este unul dintre cele mai utile softuri în sprijinirea conducatorului de proiect si a membrilor echipei în atingerea scopului pentru care este destinat proiectul.

Microsoft Project vă ajută să începeți lucrul rapid și să executați proiecte cu ușurință. Șabloanele predefinite, instrumentele de planificare familiare și accesul pe toate dispozitivele cresc productivitatea pentru managerii și echipele de proiect.

MS Project este un program de:

Șabloane predefinite

Șabloanele predefinite și care se pot particulariza utilizează cele mai bune practici din domeniu pentru a vă ajuta să începeți pe calea cea bună, deci nu este nevoie să creați planuri de proiect de la zero.

Planificare proiecte

Caracteristicile de planificare familiare, cum ar fi diagramele Gantt și meniurile derulante prepopulate, reduc timpul de instruire și simplifică procesul de planificare a proiectului.

Rapoarte gata de utilizare

Partajați rapoarte în cadrul organizației dvs. pentru ca toată lumea să rămână pe aceeași pagină. Rapoartele includ totul, de la diagrame de evoluție a activităților până la date financiare, și sunt disponibile pe toate dispozitivele.

Cronologii multiple

Vizualizați rapid toate activitățile de proiect, de la activități la jaloane viitoare. Particularizați cronologii pentru a reprezenta date specifice și partajați-le cu ușurință cu participanții direct interesați de proiect.

Microsoft Project detaliază imediat rezultatele calculelor făcute.

Microsoft Project păstrează informatia pe care o introduceti în diferite câmpuri care contin tipuri specifice de informatii, cum ar fi numele sau durata sarcinii. În Microsoft Project fiecare câmp apare, de obicei, într-o coloană.

Agenda curs:

Module 1: Creating a Project Plan File

Module 2: Creating a Work Breakdown Structure

Module 3: Creating and Assigning Resources

Module 4: Finalizing the Project Plan

Module 5: Exchanging Project Plan Data with Other Applications

Module 6: Updating a Project Plan

Module 7: Creating Custom Reports

Module 8: Re-using Project Plan Information

 

 

Aplica pentru acest curs

Te rugam sa completezi formularul pentru a rezerva un loc la acest curs:

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input