247

PARTENERI PRO MANAGEMENT

Din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de instruire, certificare si formare profesionala de inalta calitate, autorizari, acreditari ,diplome recunoscute national si international Pro Management a dezvoltat parteneriate de tip Learning si Network cum ar fi Parteneriatul cu Microsoft pentru cursurile oficiale Microsoft (MOC) ; parteneriate pentru certificari si examene internationale cum ar f: Pearson Vue ,Kryterion si CertiPort ;parteneriatul cu Autoritatea Nationala de Calificari (ANC) pentru diplomele recunoscute de Ministerul Muncii ,Familiei ,Protectiei Socialesi Prsoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationae conform codului COR autorizat si Parteneriatului cu Universitea Politehnica Bucuresti in proiectul denumit” Cercetari privind realizarea unor aplicatii suport in proiectarea asistata de calculator si formare profesionala a specialistilor in domeniu.”

 

PARTENER AUTORIZAT MICROSOFT (MICROSOFT PARTNER NETWORK # 551598)

Competențele acordate de Microsoft companiei Pro Management, in calitatea sa de Partener Autorizat Microsoft din anul 2001, reprezintă dovezi consistente de expertiza tehnica, experiență și angajament in respectarea standardelor impuse la nivel international. Pro Management detine urmatoarele competente, obtinute pe baza certificarilor internationale a echipei de experti-consultanti si traineri si a unei experiente de aproape 15 ani pe piata produselor Microsoft din Romania:

1. Competenta Silver Learning Partner
2. Competenta Silver Midmarket Solution Provider
3. Competenta Silver Hosting Partner
4. Competenta Silver Datacenter Partner

 

VUE AUTHORIZED CENTER

Pro Management a devenit in anul 2001 Centru autorizat Virtual University Enterprises (VUE) de testare a competentei in IT recunoscute international.

Programele de testare oferite de Pro Management, impreuna cu partenul sau Pearson VUE, cuprind o gama larga de examene IT (Microsoft, Cisco, Oracle, Check Point, Citrix, EXIN, Comptia etc.), dar si examene academice si profesionale, care certifica standardul cunostintelor, abilitatilor si expertiza profesionistilor din domeniul respectiv.

 

CERTIPORT (MICROSOFT OFFICE SPECIALIST & IC3 TESTING CENTER)

Centru de training si testare a competentei in utilizarea suitei MS Office 2010/2013 la nivel de Specialist. Certificarea MOS, structurata pe trei niveluri – Specialist, Expert si Master – confera recunoasterea internationala a expertizei in lucrul de inalta performanta cu MS Office si beneficiile in planul productivitatii si calitatii muncii cu acest pachet de aplicatii. Cursurile sunt sustinute de instructori certificati (Microsoft Office Specialist Master Instructor) dupa manualele originale editate de Microsoft Press.

 

KRYTERION

Pro Management a devenit in anul 2013 centru de testare autorizat Kryterion, fiind singurul centru autorizat din Romania.
Lista tuturor examenelor disponibile si informatii despre fiecare examen puteti gasi pe site-ul Kryterion.

 

 

Partener Autorizat GOLD – PECB EUROPE

PRO MANAGEMENT a fost acreditat centru PECB – Europe pentru cursul Ofiter Protectie Date cu Caracter Personal DPO

„We are glad to inform that you have reached GOLD Level of Partnership with PECB and we want to congratulate you for this success with PECB courses. We would like to take this opportunity to thank you for your continues success and reaching this Level of Partnership.

Special thanks to you and your team for the wonderful job! We wish you best in organizing courses this year and benefit from this mutual partnership. ” PECB TEAM

 

Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC):

In baza autorizatiilor emise de ANC, Pro Management este abilitat sa elibereze certificate de absolvire emise de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei care atesta nivelul de pregatire si abilitatile practice dobandite la finalul instruirii, fiind singurele documente legale in baza carora se poate consemna in cartea de munca calificarea aferenta conform Catalogului Ocupatiilor din Romania (COR).

In prezent centrul de training PRO MANAGEMENT deruleaza 2 programe de formare autorizate ANC:

  •    Programator ajutor – COR 351201
    • Operator in domeniul proiectarii asistate de calculator – COR 351104
     
 

UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI