212

Certificari PEARSON VUE

Pro Management – Centru de testare autorizat PEARSON VUE

Pro Management a devenit in anul 2001 Centru autorizat Virtual University Enterprises (VUE) de testare a competentei in IT recunoscute international.

Programele de testare oferite de Pro Management, impreuna cu partenul sau Pearson VUE, cuprind o gama larga de examene IT (Microsoft, Cisco, Oracle, Check Point, Citrix, EXIN, Comptia etc.), dar si examene academice si profesionale, care certifica standardul cunostintelor, abilitatilor si expertiza profesionistilor din domeniul respectiv.

Metoda de examinare:

  • Examenele se sustin in limba engleza (sau într-o limba de circulatie internationala) si se programeaza la cerere, cu minim 48 de ore (2 zile lucratoare) inainte de ziua stabilita pentru sustinerea examenului.
  • Durata si numarul de intrebari difera, in functie de specificul examenului.
  • Examenele se sustin in cadrul centrului nostru de testare de Luni – Vineri, 10.00 – 15.00, in functie de locurile disponibile.
  • Plata examenului se face anticipat (cu cel putin 48 de ore – 2 zile lucratoare) inainte de ziua stabilita pentru sustinerea examenului.
  • Amanarea sau anularea examenului programat va fi anuntata cu cel putin 24 ore inainte.
  • In ziua sustinerii examenului, candidatul se va prezenta cu cel putin 15 minute inainte de ora stabilita pentru inceperea examenului, prezentand 2 acte de identitate, ambele cu semnatura titularului, cel putin unul cu fotografie (B.I./C.I., pasaport, carnet de conducere, livret militar, carnet student, legitimatie de servici cu fotografia si semnatura titularului).

Pentru inscriere ne puteti contacta telefonic la numerele de tel. 0721.391.236; 021/317.09.29; 031/405.81.46 sau pe adresa de e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

VUE Testing Active Client Exams