Examene si certificari

Examene si certificari

Programele de testare oferite de Pro Management, impreuna cu partenerii sai, Pearson VUE, CertiPort si Kryterion, cuprind o gama larga de examene IT (Microsoft, Cisco, Oracle, Check Point, RSA Security, Citrix, EXIN, Comptia etc.) dar si examene academice si profesionale, care certifica standardul cunostintelor, abilitatilor si expertiza profesionistilor din domeniul respectiv. Lista examenelor disponibile si informatii despre fiecare examen puteti gasi pe site-urile Pearson VUE, CertiPort si Kryterion:

 

pearsonkrypterion      certiport

 

Metoda de examinare:

  • Examenele se sustin in limba engleza (sau într-o limba de circulatie internationala) si se programeaza la cerere, cu minim 48 de ore (2 zile lucratoare) inainte de ziua stabilita pentru sustinerea examenului.
  • Durata si numarul de intrebari difera, in functie de specificul examenului.
  • Examenele se sustin in cadrul centrului nostru de testare de Luni – Vineri, 10.00 – 15.00, in functie de locurile disponibile.
  • Plata examenului se face anticipat (cu cel putin 48 de ore – 2 zile lucratoare) inainte de ziua stabilita pentru sustinerea examenului.
  • Amanarea sau anularea examenului programat va fi anuntata cu cel putin 24 ore inainte.
  • In ziua sustinerii examenului, candidatul se va prezenta cu cel putin 15 minute inainte de ora stabilita pentru inceperea examenului, prezentand 2 acte de identitate, ambele cu semnatura titularului, cel putin unul cu fotografie (B.I./C.I., pasaport, carnet de conducere, livret militar, carnet student, legitimatie de servici cu fotografia si semnatura titularului).

 

Pentru inscriere ne puteti contacta telefonic la numerele de tel. 0721.391.236; 021/317.09.29; 031/405.81.46 sau pe adresa de e-mail : office@promanagement.ro

Verifica data de incepere a cursului dorit si rezerva online un loc la curs.
X