Curs CRESTEREA PERSONALA – PROGRES si INOVARE IN ORGANIZATIE

Curs CRESTEREA PERSONALA – PROGRES si INOVARE IN ORGANIZATIE

Durata curs: 2 zile

 

INTRODUCERE
Tot mai mult observam cum in jurul nostru evolutia tehnologica aduce anumite tendinte in organizatii, in managementul strategic al resurselor umane, schimba multe din lucrurile prezente pe piata muncii (unele considerate „sigure”). Se impune astfel necesitatea adaptarii fiecaruia la noile tendinte in evolutia competentelor, abilitatilor, ce pot creste performanta personala si cea profesionala.

Fie ca privim aceasta evolutie din perspectiva unui angajat, a unui antreprenor sau manager cautam sa ne adaptam permanent cerintelor rolurilor multiple din viata noastra in ideea creearii unui echilibru intre partea personala cu profesionala.

Haideti sa facem impreuna o calatorie prin acest labirint de informatii, sa vedem impreuna modalitatea de sporire a bunastarii personale.

 

OBIECTIVE
Cursul va aduce o privire de ansamblu asupra rolurilor/atributiilor/responsabilitatilor noastre zilnice si își propune să dezvolte in mod interactiv acea viziune personala (dobandirea noilor abilitati si competente) si organizationala (de mangement strategic al resurselor umane).

Acest program vă va ajuta sa :

  • Incercati metode, tehnici si instrumente eficiente de crestere/formare personala si profesionala
  • Gasiti resursele necesare unui efort creativ si inovator intr-o organizatie performanta;
  • Dezvoltati pasiunea, autenticitatea, deprinderile utile in multe aspecte din viata

 

COMPETENȚE CE VOR FI DEZVOLTATE ÎN CADRUL CURSULUI

  • Abilitatea de a recunoaste personalitatea, viziunea si scopurile proprii
  • Abilitatea de a fixa strategia proprie de dezvoltare si modul in care putem sprijini organizatia din care facem parte – abilitatea de intraprenor
  • Abilitatea de a dezvolta competentele-cheie: gandirea creativa, inovatia, usurinta crearii relatiilor (networking eficient), sociabilitate, gasirea solutiilor alternative la provocari etc.
  • Abilitatea de adaptare la noile paradigme si principii prezente in era digitala

 

METODOLOGIE
Intr-un mod interactiv, acest program va fi structurat in elemente de explorare a informatiilor cat si participarea la activități individuale sau de grup. Are scopul deschide usi specifice diferitelor zone de interes : formarea profesionala, legislatia muncii, relatiile interumane, programare neurolingvistica (NLP) .

Programul oferă, de asemenea, solutii practice pentru programul propriu (poate chiar continuu) de dezvoltare personala, idei ce pot dezvolta creativitatea, optimismul si dorinta de a cauta idei inovative cu aplicabilitate directa.

 

CUI SE ADRESEAZĂ

Acest curs se adresează:

– persoanelor active, dornice de extinderea cunostintelor si competentelor proprii, deschise la informatii privind gasirea unui loc de munca sau chiar mentinerea acestuia in conditii de performanta ridicata, vizibila chiar in cadrul evaluarilor periodice, conform legislatiei muncii.

– companiilor, organizatilor care doresc identificarea potentialilor angajati ce pot raspunde eficient responsabilitatilor postului (cele prevazute in fisa postului) aducandu-si contributia in mod creativ la rezolvarea provocarilor – dezvoltarea mentalitatii de intraprenor

– tuturor celor care simt nevoia dezvoltarii creativitatii, inovatiei in domeniul activitatii de baza si doresc o tehnologie a succesului, metode prin care pot evolua cu viteza actuala a schimbarilor din jurul nostru.

Verifica data de incepere a cursului dorit si rezerva online un loc la curs.
X