Acreditari

ACREDITARI PRO MANAGEMENT

PARTENER AUTORIZAT MICROSOFT (MICROSOFT PARTNER NETWORK # 551598)

Competențele acordate de Microsoft companiei Pro Management, in calitatea sa de Partener Autorizat Microsoft din anul 2001, reprezintă dovezi consistente de expertiza tehnica, experiență și angajament in respectarea standardelor impuse la nivel international. Pro Management detine urmatoarele competente, obtinute pe baza certificarilor internationale a echipei de experti-consultanti si traineri si a unei experiente de aproape 15 ani pe piata produselor Microsoft din Romania:

1. Competenta Silver Learning Partner
2. Competenta Silver Midmarket Solution Provider
3. Competenta Silver Hosting Partner
4. Competenta Silver Datacenter Partner

APMG INTERNATIONAL

PRO MANAGEMENT a fost acreditat centru ATO – Organizatie Acreditata de Training de catre APMG –UK pentru cursul de ITIL@FOUNDATION .

PECB EUROPE

PRO MANAGEMENT a fost acreditat centru PECB  – Europe pentru cursul Ofiter Protectie Date cu Caracter Personal  DPO 

CERTIFICAT ISO
SR EN ISO 9001: 2008

Obiectivul fundamental al Pro Management este satisfactia clientului. Angajat total in stabilirea si atingerea standardelor de calitate capabile sa indeplineasca, din toate punctele de vedere, cerintele si asteptarile clientilor sai, Pro Management aplica sistemul calitatii bazat pe cerintele standardului SR EN ISO 9001: 2008. Prioritare in atingerea obiectivului declarat sunt profesionalismul trainerilor, organizarea adecvata a companiei, motivarea personalului si proiectarea corespunzatoare a tuturor proceselor administrative si tehnice, in scopul imbunatatiri continue a indicatorilor de calitat

Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC):

In baza autorizatiilor emise de ANC, Pro Management este abilitat sa elibereze certificate de absolvire emise de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei care atesta nivelul de pregatire si abilitatile practice dobandite la finalul instruirii, fiind singurele documente legale in baza carora se poate consemna in cartea de munca calificarea aferenta conform Catalogului Ocupatiilor din Romania (COR).

 

In prezent centrul de training PRO MANAGEMENT deruleaza 4 programe de formare autorizate ANC:
• Operator in domeniul proiectarii asistate de calculator – COR 351104
• Operator introducere, validare si prelucrare date – COR 411301
• Manager Proiect – COR 242101
• Expert Achizitii Publice – COR 214946

Model diplome emise de Pro Management:

  • Diploma ANC (Diploma este recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale,si atesta toate competentele profesionale ale ocupatiei. Calificarea obtinuta in urma absolvirii cursului si a sustinerii examenului poate fi trecuta in cartea de munca conform codului COR ).
  • Diploma interna ProManagement
  • Diploma Oficiala Microsoft recunoscuta national si international
  • Diploma PECB ( Pentru cursul Ofiter Protectie Date cu Caracter Personal  DPO )
Verifica data de incepere a cursului dorit si rezerva online un loc sau trimite o cerere de rezervare pentru un curs care nu are stabilita urmatoarea data de incepere.
X